totaalproject renovatie landelijk wonen
unieke verbouwing landelijk massief hout

Huiselijkheid met een professionele touch

Om het pand in eer te herstellen, deed Annex 34 een beroep op architect Stephane Boens. Die voegde een glazen woonuitbreiding toe aan de villa – een moderne uitbouw die de mogelijkheden flink vergroot. Het originele deel herbergt een gezellig salon en een stijlvolle keuken, terwijl het nieuwe volume zich leent voor formele aangelegenheden. De verschillende stijlen vullen elkaar perfect aan.

Architectuur en schrijnwerk in de kijker

Kwaliteit en huiselijkheid zijn hier de rode draad. Dankzij de rijkelijke lichtaanval springt de high-end afwerking nog meer in het oog. De eigenaars klopten daarvoor aan bij La Vie en Bois, de ambachtelijke interieurschrijnwerkerij uit Beerse. Zaakvoerder Dia heeft meer dan twintig jaar ervaring in artisanaal houtwerk.

Zijn echtgenote Kim heeft een passie voor mooie interieurs. Samen een dream team om totaalprojecten te realiseren, veelal met een doorleefd karakter. La Vie en Bois vertaalde de ideeën van architect Stephane Boens op sublieme wijze.

Het binnenschrijnwerk oogt ietwat robuust. Het donkere hout voegt een extra dimensie toe – een vleugje mysterie zelfs. Na de grondige verbouwing en uitbreiding is dit pand tot in de puntjes af. Zowel de meubels als de technische uitrusting werden zorgvuldig uitgekozen. De prachtige designstoelen van Pierre Jeanneret vallen meteen op. Alles is aanwezig om van je event een voltreffer te maken. Van een gezellige vergaderzone en een gemoedelijke conferentieruimte tot een professionele keuken.

Kwaliteit en huiselijkheid zijn hier de rode draad.

De blik op buiten

Een huiselijke sfeer en hoogwaardige technieken zijn maar enkele van de troeven die deze locatie biedt. Annex 34 ligt vlak bij de snelweg en toch in een rustige omgeving. De tuin is een groene oase die zuurstof geeft aan je ideeën. De koppen bij elkaar steken om te brainstormen? Dat doe je hier bij mooi weer met de zon als bondgenoot. De tuin is ideaal om even de benen te strekken of frisse lucht op te snuiven tussen meetings of workshops door. Zelfs binnen profiteer je van het exterieur: de grote glazen schuifwanden van de conferentieruimte lopen binnen door naar buiten en vice versa.

In de nieuwbouw kun je terecht met groepen tot maximaal veertig personen. De meetingzone is dan weer ideaal voor vergaderingen in een informele sfeer. Stress? Die verdwijnt hier als sneeuw voor de zon dankzij het rustgevende geluid van de knetterende haard. Zet je met je gezelschap in de aangename zithoek of neem plaats aan de lange tafel voor veertien personen. Brainstorm, workshop, opleiding, vergadering ... bij Annex 34 organiseer je ze in een inspirerende omgeving met mogelijkheden bij de vleet. Dit is de perfecte mix van business, pleasure & architecture.

 

Bron: Landelijk Wonen, tekst: Louise Bevers - fotografie: by Plug

Enkele sfeerbeelden

Klik op de foto om uit te vergroten.